Welkom bij Richard's APK & Autoservice…

Reparatie en onderhoud van alle merken auto's.

De werkplaats

Onze werkplaats is voorzien van meerdere autobruggen, modernste apparatuur en vakmanschap om aan uw wens te voldoen.

 

Ook voor banden kunt u bij ons terecht

Winter- en zomerbanden omleggen, uitbalanceren en ventieltrekken zijn bij de prijs inbegrepen.

APK-keuringen

Ook kunt u bij ons terecht voor APK-keuringen voor zowel diesel als benzine auto’s.

Banden


Dat een goede band van essentieel belang is voor de wegligging van de auto en veiligheid, weten ze bij Richard's APK & Autoservice alles van. Als dealer van een aantal gerenommeerde merken zoals Michelin, Gislaved, Continental, Uniroyal, Firestone en Bridgestone, krijgt u bij ons een band met het juiste karakter, dat bij u en uw auto past inclusief balanceren en uitlijnen. Kom eens langs voor gratis advies.

Accu's

Wij leveren eigen merk accu's, alsmede van Varta en Wilco zowel voor auto’s, brommers en motoren. Varta is vooral bekend bij de motorrijder en wat u misschien niet wist is dat dit ook het merk is wat het meest gebruikt wordt in signalering bij werkzaamheden. Dit door de zeer goede eigenschappen van deze accu.

Mocht u twijfelen of uw accu onderhoud nodig heeft, dan kunt u ter aller tijden de conditie van uw accu GRATIS laten testen.

Accu’s gaan vaak stuk in de zomer en in de winter door lage temperaturen en het gebruik van veel stroomgebruikers. Daarom is het verstandig om deze tijdig te laten controleren.

Uitlaten

Als uw uitlaat lekt of niet goed functioneert kunt u dat vaak zelf al horen. Dat is gevaarlijk en u bent wettelijk gezien ook nog een in overtreding.

Aarzel niet en kom direct bij ons langs, zodat wij u vakkundig kunnen adviseren.

Als u er tijdig bij bent, hoeft vaak slechts een gedeelte van de uitlaat vervangen te worden, waardoor u onnodige kosten bespaart.

Wij leveren goede uitlaten, welke perfect passen en een lange levensduur hebben.


Richard's APK & Autoservice | Thomas Edisonweg 44 | 5151 DJ Drunen | T: 0416 353 134 | E: info@richardsapk.nl